Termékünkről mondták:

Horváthné Irénke
Tatabánya

Emlődaganat miatt műtéten estem át. Miután a kórházból elbocsájtottak számos kérdés merült fel bennem. Amíg a szövettani eredményre vártam, addig otthon az internetről tájékozódtam a betegségemről és a további kezelésekről.  Így találtam rá a Radiocare krémre, melyet meg is rendeltem. A javasoltak szerint el kezdtem használni 2 héttel a sugárkezelés előtt és a napi sugárkezelés után otthon rögtön bekentem a bőröm és este a fürdés után. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert a bőrömön semmilyen elváltozás nem volt látható sem a kezelés alatt sem pedig jelenleg. 

A Radiocare® krém

A Radiocare®-t a Cantabria Laboratories fejlesztette ki a bőr ápolására, kifejezetten az olyan aggresszív külső hatásokkal szembeni védelemre, mint például az égés, vagy ionizáló sugárzás (sugárterápia).

A Radiocare® fő összetevői:

  • A Radiocare® aktív hatóanyaga a Cryptomphalus Aspersa tisztított nyálkája (CAS). A CAS erős regeneráló és antioxidáló hatású. mely segít megvédeni a bőrt az aggresszív külső behatásoktól és a különösképpen jól tolerálható formulája megnyugtatja és táplálja a sérült bőrt, fokozza a rugalmasságát és puhaságát még a legérzékenyebb bőr esetében is. Segíti a bőr kollagén újratermelődését (semelyik más molekula nem képes erre) és a hámosodás folyamatát. Nem elhanyagolandó tény, hogy a gyógyászati cél mellett a CAS-nak erős ránctalanító hatása is van!

    Több, mint 2500 formula kipróbálása után a gyártónak sikerült egy megfelelő segédanyagot előállítania a Radiocare®-ben található biológiailag aktív összetevő, a CAS állagának megóvásához, amely nem igényel tartósítást, stabil -20°C és +60°C között, megvédi az aktív CAS-t, segíti a CAS bejutását a bőrön keresztül, nincs mérgező hatása és egyfajta biológiai védőrétegként viselkedik, mely megvédi a bőrt a sérülésektől, valamint enyhíti a fájdalmat.

  • E-vitamin: Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.
  • Sacharide isomerate: Ez egy természetes cukrokból nyert nedvességmegtartó anyag. A bőr keratinjával (szaruanyag) természetes vegyületet képez, és ezzel nedvesség-megkötő képességét a legfelső bőrrétegre viszi át. Ezt az anyagot nedvességmágnesnek is hívják.
  • C12-15 Alkyl Benzoate: Bőrpuhító és sűrítő anyag, és selymes érzetet hagy maga után a bőrön.. Antimikróbiális hatása is van.
  • Zink Oxide: Fizikai fényvédő, kiváló UVB és UVA blokkoló egyaránt, megfelelő védelmet nyújt a 290-400 nm hullámhosszú napsugarak ellen, és még a 700 nm hullámhosszú sugarak ellen is nyújt némi védelmet. Nyugtató és antioxidáns hatása is van.
  • Urea: vízmegkötő, hidratáló hatása van.

A Radiocare® orvosi tisztaságú krém, hatásosságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

A Radiocare® sugárterápiás krém használata:

  • Megelőzésként: az első sugárkezelés előtt két héttel korábban kezdje el használni kétszer egy nap.
  • Kezelésként: használja kétszer egy nap.

Vásárlási szándéka van? Ide kattintva megrendelheti a Radiocare® krémet!