Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési Szabályzat
- www.radiocare.hu -

Bevezetés

Üdvözöljük a FairVita Kft. által üzemeltetett honlapon!

A honlapon elérhető egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükséges lehet, hogy Ön megadja részünkre bizonyos személyes adatait annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vehesse, illetve azokat a lehető legmagasabb színvonalon érhesse el.

Ezen Adatkezelési Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) célja, hogy a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően rögzítse azokat az adatkezelési alapelveket, célokat és egyéb tényeket, amelyek meghatározzák azt, hogy az Ön által megadott személyes adatokat milyen célból, meddig és hogyan kezeljük, és az adatkezelés vonatkozásában Önnek milyen jogérvényesítési és jogorvoslati lehetőségei vannak.

Az Ön által részünkre megadott személyes adatai biztonsága és megfelelő kezelése kiemelten fontos számunkra, ezért kérjük, hogy a jelen Szabályzatban foglaltakat gondosan és figyelmesen olvassa el. Ha az itt írtakkal kapcsolatban bármilyen kérdése, illetve észrevétele lenne, úgy forduljon hozzánk bizalommal az info@radiocare.hu e-mail címen, vagy a honlapon elérhető „Kapcsolat” felület alatt, kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Az adatvédelmi nyilatkozat elolvasásához kattintson ide