Termékünkről mondták:

K.I
Budapest

Az Országos Onkológiai Intézetben kaptam sugárkezelést, ahol a várakozás közben betegtársam ajánlotta a krémet. Én is megvettem és rendszeresen használtam. A bőröm nem sérült, puha tapintatú maradt, még most is használom a krémet, annak ellenére, hogy már nem kapom a sugárkezelést. 

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az alábbi általános szerződési feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve!

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Tartalomjegyzék

I. Preambulum, jelen szerződés célja, a szállító adatai

A FairVita Kft. (a továbbiakban: szállító vagy üzemeltető) egyebek mellett az alábbiakban megjelölt termék forgalmazására jogosult vállalkozás.

A szállító adatai és elérhetőségei:
Cégnév: FairVita Kft.
Székhely: 1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja 44.
Cégjegyzék szám: 01-09-965228
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 23428414-2-41
Elektronikus elérhetőség: info@radiocare.hu
Telefon: 06-70-599-6222

Jelen általános szerződési és felhasználási feltételek (a továbbiakban: ászf) célja, hogy a vevők és a szállító által a későbbiekben megkötendő egyedi szerződések általános szerződési feltételei rögzítésre kerüljenek és azok a vevők által előzetesen megismerhetőek legyenek.

IV. A megrendelés menete

A megrendelés, illetve a vásárlás külön regisztráció nélkül is lehetséges. A megrendelés leadására a webáruház üzemelése idején folyamatosan lehetőség van.

A megrendelés menete a következő:
1. Töltse ki személyes adatait (név, szállítási cím, telefonszám)! Kérjük figyeljen az adatok pontosságára, mert téves adatok megadása esetén a kapcsolatfelvétel, illetve a megrendelés teljesítése meghiúsulhat!
2. A megvásárolni kívánt mennyiséget jelölje meg az arra kijelölt rubrikában!
3. Írja be a képernyőn látható ellenőrző kódot a megadott rubrikába!
4. Ezt követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is fűzhet a megrendeléséhez.
5. Az Ön által megadott e-mail címre a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.
6. A beérkezett megrendelését minden esetben telefonon is visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat.

III. Termékek és szolgáltatások

A szállító jelen weboldalon keresztül az alábbi termék(ek) értékesítését végzi:

 • Radicare krém
  A Radicare krém patikai forgalmazásban (a terméket forgalmazó patikákat lásd a www.radiocare.hu/patikak oldalon) és on-line módon, házhoz szállítással rendelhető meg.

(a továbbiakban együttesen: termékek)

A szállító külön felhívja a figyelmet arra, hogy a termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A weboldalon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, az adott termékekre vonatkozóan nem minden esetben tartalmaznak teljes körű információt. A hivatalos és részletesebb termékleírásokért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára vagy kérjen tőlük részletesebb információkat!

A szállító nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetőknek a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. A szállító fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések részben vagy egészben történő visszautasítására. Részben történő teljesítés kizárólag a vevővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

X. Vegyes rendelkezések

A szállító tájékoztatja a vevőket, hogy az jelen ászf alapján létrejövő szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kizárólag elektronikus formában kerül jön létre és a megkötendő szerződés nem kerül iktatásra. A szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar. Jelen ászf magatartási kódexre nem utal, a szállító magatartási kódexszel nem rendelkezik.

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos további jogszabályokat az alábbi linken is elérheti:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/ujjogi/law.html

A felek közötti szerződéses jogviszonyra a magyar jog irányadó. A jelen ászf-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II. 5.) Kormányrendelet, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi 5. oldal, összesen: 4 oldal CXII. törvény és a vonatkozó magyar jogszabályok megfelelően irányadóak.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével - az adatkezelési elveket is beleértve – elfogadja a jelen általános szerződési feltételekben foglaltakat.

Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és
megtekintéséhez kattintson ide.

VI. A vételár és a fizetés módja

A termékekre vonatkozóan megjelenített ár minden esetben tartalmazza a törvényben előírt áfát
(27%), a házhoz szállítás díját, sőt külön csomagolási költség sem kerül felszámításra. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.

A megrendelt termékeket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

II. A szerződés létrejötte

A vevő a termék megrendelése, illetve az arra vonatkozó szállítási szerződés megkötése iránti igényét a weboldalon található megrendelő lap kitöltésével és elküldésével jelezheti.

A vevő és a szállító közötti szerződés a megrendelés szállító általi visszaigazolásával jön létre.

V. A teljesítési határidő, szállítás módja

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelések feldolgozása munkanapokon 9-17 óra között történik. A 
megrendeléseket – ha a felek másképp nem állapodnak meg – a visszaigazolás elküldésétől számított 5 munkanapon belül házhozszállítás útján teljesítjük.

A vevők által leadott megrendelések alapján a termékek kiszállítását a Trans-o-flex Hungary Kft. végzi. A csomagok kézbesítése – előre egyezetett vagy az Ön által megjelölt időpontban – történik munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A kétszeri kézbesítési kísérlet ellenére át nem vett csomagok szállítási költségét a vevő köteles a szállító részére megtéríteni! Ezen esetekben a házhoz szállítási költségek – az ország egész területén – a következők:

 • 1 db termék vásárlása esetén 950,- Ft;
 • 2 db termék vásárlása esetén a szállítási díj 600,- Ft, míg
 • 3 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás ingyenes.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, a termék ismételt megküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Erről bővebben a megadott elérhetőségeken érdeklődhet.

VII. A termékek átvétele

Tájékoztatjuk, hogy a termékeket a szállító csomagolva, a számlával együtt kézbesítteti. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a termékeken észlelelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

VIII. Elállási jog

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet szabályozása
értelmében a vásárlót (fogyasztót) az alábbiak szerint elállási jog illeti meg.

A jogszabály teljes szövege az alábbi linken elérhető: http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=39018.59071

A fogyasztó a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállási jogot a termék kézhezvételének napjától, illetve ha a termékekkel együtt addig az időpontig nem kapta meg a szerződés papíralapú változatát, akkor annak kézhezvételétől, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított 3 hónap elteltéig gyakorolhatja.

A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban
felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban
követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.

A fogyasztó – egyebek mellett – nem gyakorolhatja elállási jogát olyan termékek (pl. kozmetikai termékek) értékesítése esetében, amelyek természetüknél fogva nem szolgáltathatók vissza.

Amennyiben a fogyasztó élni szeretne elállási jogával azt a megadott elérhetőségeinken teheti meg.

IX. Adatkezelés, adatvédelem

Jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a weboldalon megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják jelen nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a weboldalon. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, amely jelen nyilatkozat alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és megválaszoljuk kérdését. Az üzemeletető elkötelezett a szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető számára alapvető cél a weboldalt látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető  a  látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket,  bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

 • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény; 
 • A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
 • A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény; 
 • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
 • A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény.

A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze.
Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőrzi. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt az oldal látogatója és a termékek vásárlója (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett weboldalra vonatkozik.

A weboldal látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, illetve a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol.
A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a fentiekben megadott elérhetőségeken.